• Verzendkosten

Nederland / België

Verzending vanaf € 1,50                       
Gratis verzending > € 15,-               
Verzending 1-4 werkdagen

  • Levering

Je bestelling wordt zsm na ontvangst van betaling en in ieder geval tussen 1-3 werkdagen verzonden. Afhankelijk van de post wordt je bestelling dan 1-2 dagen later bezorgd (zondag en maandag niet). Mocht er toch onverhoopt een produkt niet op voorraad zijn dan nemen we contact met je op.

Wil je je bestelling voor een bepaalde datum binnen hebben, laat het ons dan weten via de opmerkingen of check van te voren even of het lukt, zodat wij ons best ervoor kunnen doen, dat je het op tijd in huis hebt!

 

  • Retourneren                                                                                                                                                

Ik hoop natuurlijk dat alles naar wens is, maar mocht een product toch niet voldoen aan je verwachting, of heb je een andere opmerking of vraag neem dan altijd contact met mij op! Dan zoek ik een passende oplossing.

 

  • Betalen

Het is mogelijk om het bedrag vooraf zelf over te maken. Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je van ons een orderbevestiging. In deze orderbevestiging vind je het totale factuurbedrag, het ordernummer en onze bankgegevens. Het bedrag kan je overmaken onder vermelding van het ordernummer. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, gaan wij de bestelling in behandeling nemen.